Treća međunarodna studentska konferencija DISC2023

22.01.2024

Treća Međunarodna Studentska Konferencija DISC2023 održana 05.12.2023. godine, uveličala je sam kraj godine kroz predstavljanje naučno-istraživačkih aktivnosti naših kolega, saradnika i dugogodišnjih prijatelja iz zemlje i inostranstva. Sa više od 80 prijavljenih i 70 prihvaćenih apstrakata, konferencija je obilovala raznovrsnim temama i prezentacijama iz oblasti zaštite životne sredine i održivog razvoja, bezbednosti i zdravlja na radu, održivog upravljanja projektima, građevinarstva i edukacije 2.0.

 

Učešće predstavnika iz 15 zemalja, uključujući Crnu Goru, Etiopiju, Hrvatsku, Keniju, Kinu, Litvaniju, Mađarsku, Nigeriju, Severnu Makedoniju, Sjedinjene Američke Države, Slovačku, Srbiju, Tanzaniju, Tursku i Ugandu doprinelo je bogatstvu diskusije i razmene znanja, čime je konferencija postigla značajan uspeh.

 

Tokom konferencije, predstavljena su dva međunarodna i dva nacionalna projekta, što je pružilo učesnicima uvid u trenutne trendove i istraživačke inicijative i doprinelo dinamičnom i interaktivnom okruženju konferencije.

 

Link za pristup Knjizi apstrakata dostupan je OVDE.

 

Zahvaljujemo se svim učesnicima i govornicima na njihovoj predanosti i trudu koji su uložili u realizaciju DISC2023. Sa nestrpljenjem iščekujemo sledeću konferenciju, nadajući se da će biti jednako uspešna i inspirativna.

 

Organizacioni odbor DISC2023

Prijava na sajt