Prvi Radni sastanak studenata doktorskih studija DIFENEW 2019

13.01.2020

03. decembra 2019. godine održan je Prvi radni sastanak studenata doktorskih studija, u okviru studentskih aktivnosti bilateralnog projekta Srbije i Slovačke „Razvoj i implementacija terenskih i laboratorijskih metodologija za procenu uticaja na životnu sredinu močvarnih područja – DIFENEW, koji je finansiran od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i Slovačke agencije za istraživanje i razvoj.

Sastanak su organizovali Departman za inženjerstvo zaštite životne sredine i zaštite na radu, Fakultet tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu, Srbija i Institut za analitičku hemiju, Fakultet za hemijske i prehrambene tehnologije, Slovački tehnološki univerzitet, Bratislava, Slovačka i predstavlja deo aktivnosti na diseminaciji rezultata projekta DIFENEW.

Glavni cilj radnog sastanka studenata doktorskih studija bila je razmena istraživačkih interesa, ideja i iskustava u oblasti zaštite životne sredine.

Želeli bismo da se zahvalimo svim autorima, koautorima i njihovim mentorima na učešću i da sa zadovoljstvom najavimo novo druženje u 2020. godini.

Na linku ispod je dostupna knjiga apstrakata saopštenih u okviru radnog sastanka.

Knjiga Apstrakata DIFENEW 2019
 

Prijava na sajt