Poziv za upis na studijski program Inženjerstvo zaštite na radu

10.04.2019

Zaštita na radu je mnogo više od zakona. Renomirane kompanije koje diktiraju trendove u poslovanju ne čekaju da ih restriktivne zakonske obaveze nateraju da primene mere zaštite na radu. Njihov stav je da je bezbednost i zdravlje zaposlenih na prvom mestu, jer je to najbolje ne samo za radnika već i za kompaniju. Ovakvih preduzeća već sada ima mnogo na tržištu, uz tendenciju da ih bude još više, što nesumnjivo ukazuje na činjenicu da će se još više povećati potrebe za mladim kvalifikovanim kadrovima iz oblasti zaštite na radu. Intenzivan tehnološki razvoj, brze promene u načinu rada i novi standardi zahtevaju da osobe koja se bave zaštitom na radu imaju savremeno i multidisciplinarno obrazovanje. Inženjerski aspekti zašite na radu, koji se izučavaju na Fakultetu tehničkih nauka, predstavljaju veoma značajnu dodatnu vrednost koju poslodavci prepoznaju i cene jer znaju da za radnike zaposlene dobijaju kvalitetno obrazovane pojedince sposobne da rešavaju aktuelne probleme.                                                                                                                                                              

Dragi maturanti, budući studenti pozivamo Vas da upišete studije  inženjerstva zaštite na radu i da zajedno rešavamo probleme za dobrobit svih nas.

Sve informacije o ovom i ostalim studijskim programima možete naći u Informatoru za maturante.

O konkursu, pripremnoj nastavi, zbirci zadataka, informacijama o prijemnom ispitu, rezultatima prijemnog ispita, uslovima i terminu upisa, neophodnoj dokumentaciji za upis, kao i o načinu upisa studenata možete više saznati ovde

Takođe, možete nas kontaktirati putem:

FB stranice Departmana: Departman za inženjersto zaštite životne sredine i zaštite na radu

FB grupa: Inženjeri zaštite životne sredine i zaštite na radu i  Biću student FTN - upis 2019

E-mail adrese: ftnzastita@uns.ac.rs

 

Nadam se da ćete prepoznati svoju šansu i upisom na ovaj prestižni fakultet učiniti prvi korak ka ličnom uspehu u interesu cele planete.

 

Prof. dr Dejan Ubavin

Direktor Departmana za Inženjerstvo zaštite životne sredine i zaštite na radu

Fakultet tehničkih nauka, Novi Sad

Prijava na sajt