Poziv za radionicu i predavanje profesora Karl Royle

01.02.2019

Poštovani,

Klub profesora emeritusa Univerziteta u Novom Sadu u saradnji sa Rektoratom Univerziteta,u okviru aktivnosti Projekta „Razvoj savremenih kurikuluma u visokom obrazovanju“ podržanog od Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost, 07.02.2019. godine u 13 h organizuje predavanje eminentnog gosta profesora Karla Rojla, međunarodnog stručnjaka u oblasti inovativnog pristupa učenju i razvoju kreativnosti sa Univerziteta Vulverhempton (Karl Royle, Head of Innovation, Creativity and Development - Institute of Education, Faculty of Education Health and Wellbeing, University of Wolverhampton), o novim pristupima učenju i pripremi kurikuluma u post-digitalnom svetu.

Gost Kluba profesora emeritusa Univerziteta u Novom Sadu, profesor Karl Rojl, je izuzetan međunarodni stručnjak u oblasti inovativnog pristupa učenju i razvoju kreativnosti učesnika u obrazovnom procesu.

Pozivamo Vas da uzmete učešće u interaktivnoj i praktično orijentisanoj radionici o agilnosti za učenje, čiji će moderator biti naš uvaženi gost. Radionica pod nazivom "Agile for Education" se održava 06.02.2019. godine u 11 h u Multimedijalnoj sali Rektorata UNS-a (Zbog ograničenog broja mesta za radionicu je potrebno da zainteresovani potvrde prisustvo).

Više informacija o radionici, predavanju i poštovanom gostu možete naći u priloženim dokumentima.


Sa poštovanjem,
Prof. emeritus Radmila Marinković-Nedučin,
Prof. emeritus Mirjana Vojinović Miloradov.

Prijava na sajt