OBAVEŠTENJE O PROMENI TERMINA BESPLATNE PRIPREMNE NASTAVE

22.03.2019

Zbog nadoknade pet nastavnih dana u školama, propuštenih usled produženja zimskog raspusta, u pojedinim srednjim školama biće organizovane radne subote. Iz tog razloga se termini pripremne nastave pomeraju na tri uzastopne nedelje 05.05., 12.05. i 19.05.

 

 

Departman za Inženjerstvo zaštite životne sredine i zaštite na radu i ove godine organizuje besplatnu pripremnu nastavu za polaganje testa sklonosti koji se polaže u okviru prijemnog ispita za upis na studijske programe Inženjerstvo zaštite životne sredine i Inženjerstvo zaštite na radu. Pripremna nastava biće realizovana tokom tri nedelje (05.05,12.05. i 19.05.2019.) u trajanju 9h - 11h na Fakultetu tehničkih nauka.


U okviru pripremne nastave predviđeno je ponavljanje gradiva iz oblasti zaštite životne sredine, zaštite na radu, fizike, hemije i drugih oblasti od značaja za uspešno polaganje prijemnog ispita i studiranje na Fakultetu tehničkih nauka.

 

Učenici koji budu pohađali pripremnu nastavu imaće prilike i da se bolje informišu o aktivnostima kojima se bave inženjeri zaštite životne sredine i inženjeri zaštite na radu. Na kraju organizovanog kursa radiće se probni test sklonosti za sve koji su prisustvovali.


Pripremna nastava za polaganje testa sklonosti je besplatna i realizovaće je nastavnici i saradnici Departmana za inženjerstvo zaštite životne sredine i zaštite na radu. Formiranje grupa je u toku, prijave za pohađanje pripremne nastave (ime i prezime, srednja škola, kontakt telefon i e-mail adresa) pošaljite u sanduče FB stranice Departmana (Departman za inženjerstvo zaštite životne sredine i zaštite na radu - FTN) ili na ftnzastita@uns.ac.rs

Prijava na sajt