Besplatna pripremna nastava

13.02.2018

Departman za Inženjerstvo zaštite životne sredine i zaštite na radu, organizuje besplatnu pripremnu nastavu za polaganje testa sklonosti koji se polaže u okviru prijemnog ispita za upis na studijske programe Inženjerstvo zaštite životne sredine i Inženjerstvo zaštite na radu. Pripremna nastava biće realizovana tokom tri subote (14.04., 21.04. i 28.04.) sa početkom u 10 časova na Fakultetu tehničkih nauka.


U okviru pripremne nastave predviđeno je ponavljanje gradiva iz oblasti zaštite životne sredine, zaštite na radu, fizike, hemije i drugih oblasti od značaja za uspešno polaganje prijemnog ispita i studiranje na Fakultetu tehničkih nauka.

 

Učenici koji budu pohađali pripremnu nastavu imaće prilike i da se bolje informišu o aktivnostima kojima se bave inženjeri zaštite životne sredine i inženjeri zaštite na radu. Na kraju organizovanog kursa radiće se probni test sklonosti za sve koji su prisustvovali.


Pripremna nastava za polaganje testa sklonosti je besplatna i realizovaće je nastavnici i saradnici Departmana za inženjerstvo zaštite životne sredine i zaštite na radu. Formiranje grupa je u toku, prijave za pohađanje pripremne nastave (ime i prezime, srednja škola, kontakt telefon i e-mail adresa) pošaljite u sanduče FB stranice Departmana (Departman za inženjerstvo zaštite životne sredine i zaštite na radu - FTN) ili na bojanaberonja@uns.ac.rs

 

Prijava na sajt